User Tools

Site Tools


languages:albanian

BASHKOHENI PARTIS V VEGAN.
Çfarë do të thotë të jesh Vegan?
Të jesh Vegan do të thotë që në masën tonë më të madhe të mundshme, ne kurrë nuk i dëmtojmë kafshët.
Ne jemi kundër mbështetjes së aktivitetit që përfshin therjen e kafshëve ose shfrytëzimin e saj për arsye jo thelbësore.


Filozofia vegane dhe fokusi politik.
Veganët kundërshtojnë specifikimin, peshkimin, gjuetinë, bllokimin dhe bujqësinë e kafshëve, veçanërisht blegtorinë në kafshë.
Përkundër punës së aktivistëve për të drejtat e kafshëve, kafshët janë ende duke u shfrytëzuar nga njerëzit për përfitime personale.
Partia Vegan dëshiron të mbrojë kafshët nga jeta e skllavërisë dhe vdekjet për t'u bërë ushqim.

Ne besojmë në lirinë për të gjitha gjallesat & se përmes Veganizmit ne mund të bëjmë ndryshimin tonë duke ridrejtuar paratë që përndryshe mund të shkaktojnë dëm të një kafshe në një alternativë vegane.

Ne krijuam Partinë Vegan në mënyrë që çdokush të mund të promovojë dhe përhapë Veganizmin.
Ju nuk keni nevojë të regjistroheni, thjesht klikoni edito dhe provo.

Të gjitha redaktimet e bëra në këtë sit janë anonime, nëse doni që redaktimet tuaja të tregojnë emrin tuaj të përdoruesit, ju lutemi krijoni një llogari.
Ju mund të botoni faqe anon ose të bëni redaktime anon me ose pa një llogari, sistemi ynë ruan IP-në e të gjitha redaktimeve privatisht dhe i shkatërron rregullisht ato, ne nuk inkurajojmë gjëra jo vegane dhe ndonjëherë faqja juaj mund të fshihet ose ndryshohet rastësisht.

Këto faqe mund të përmbajnë gjëra të cilat nuk janë moderuar ende, ju lutem mos ngurroni të moderoni asgjë vetë.

Redakto (anon)
Veganët nuk hanë mish, pinë një qumësht kafshësh ose hanë vezë kafshësh ose hanë një mjaltë bletësh, Veganët nuk blejnë lesh ose lëkurë të vërtetë.

Veganizmi është praktikë e abstenimit nga përdorimi i produkteve shtazore, veçanërisht në dietë, dhe një filozofi shoqëruese që hedh poshtë statusin e mallrave të kafshëve.
Një individ që ndjek dietën ose filozofinë njihet si Vegan.

languages/albanian.txt · Last modified: 2020/12/15 21:57 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -