User Tools

Site Tools


languages:catalan

UNEIX-TE A LA FESTA VEGANA.
Què significa ser vegà?
Ser vegà significa que, en la mesura del possible, mai no fem mal als animals.
Ens oposem a donar suport a activitats que impliquin la matança o l’explotació d’animals per motius no essencials.


Filosofia vegana i enfocament polític.
Els vegans s’oposen a l’especisme, a la pesca, a la caça, al trampeig i a la cria d’animals, especialment a la cria d’animals de fàbrica.
Malgrat la tasca dels activistes dels drets dels animals, els humans segueixen sent explotats pels humans per obtenir beneficis personals.
El Vegan Party vol protegir els animals de vides d’esclavitud i morts per convertir-se en aliment.

Creiem en la llibertat de tots els éssers vius i que a través del veganisme podem marcar la nostra diferència redirigint diners que d'una altra manera poden causar danys a un animal a una alternativa vegana.

Hem creat The Vegan Party perquè tothom pugui promoure i difondre el veganisme.
No cal que us registreu, només cal que feu clic a Edita i proveu.

Totes les modificacions fetes en aquest lloc són anònimes. Tingueu en compte que tothom pot editar la pàgina HTML i codificar els seus propis rastrejadors o gestions. Si trobeu alguna cosa criminal, informeu-ho, si voleu que les vostres modificacions mostrin el vostre nom d'usuari, si us plau crea un compte.

Podeu publicar pàgines anon o fer-ne modificacions amb o sense un compte, el nostre sistema emmagatzema la IP de totes les modificacions de manera privada i les destrueix regularment, no recomanem les coses que no siguin veganes i, de vegades, la vostra pàgina es pot suprimir o canviar aleatòriament, encara que sigui vegana .

Aquestes pàgines poden contenir coses que encara no s’han moderat. Si us plau, no dubteu a moderar res vosaltres mateixos.

Els vegans no mengen carn, no beuen llet d’animals, mengen ous ni mengen mel d’abelles, els vegans no compren pell ni pell de debò.

El veganisme és la pràctica d’abstenir-se de l’ús de productes animals, especialment en la dieta, i una filosofia associada que rebutja l’estatus de mercaderia dels animals.
Una persona que segueix la dieta o la filosofia es coneix com a vegana.

languages/catalan.txt · Last modified: 2021/03/21 21:32 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -