User Tools

Site Tools


languages:hungarian

Csatlakozzon a vegetáriánus párthoz.
Mit jelent vegánnak lenni?
Vegánnak lenni azt jelenti, hogy a lehető legnagyobb mértékben soha nem ártunk az állatoknak.
Ellenkezünk olyan tevékenységek támogatásával, amelyek az állatok levágását vagy nem alapvető okokból történő kizsákmányolását jelentik.


Vegán filozófia és politikai fókusz.
A vegánok ellenzik a fajvédelmet, a halászatot, a vadászatot, a csapdázást és az állattenyésztést, különösen a gyári állattenyésztést.
Az állatjogi aktivisták munkája ellenére az embereket az emberek továbbra is személyes haszonszerzés céljából használják ki.
A Vegán Párt meg akarja védeni az állatokat a rabszolgaság és halálesetek ellen, hogy élelem legyen belőlük.

Hiszünk minden élőlény szabadságában és abban, hogy a veganizmus révén különbséget tehetünk azáltal, hogy átirányítjuk a pénzt, amely egyébként kárt okozhat egy állatnak egy vegán alternatívának.

A The Vegan Party-t azért hoztuk létre, hogy bárki népszerűsíthesse és terjessze a veganizmust.
Nem kell regisztrálnia, csak kattintson a Szerkesztés gombra és próbálja meg.

Az ezen a webhelyen végrehajtott összes szerkesztés névtelen, kérjük, vegye figyelembe, hogy bárki szerkesztheti az oldal HTML-kódját, és kódolhatja saját nyomkövetőit vagy kihasználásait, ha bűncselekményt talál, kérjük, jelezze, ha szerkesztéseiben a felhasználónevét szeretné megjeleníteni, kérjük, hozzon létre egy fiókot.

Lehet anon oldalakat közzétenni vagy anon szerkesztéseket elvégezni fiókkal vagy anélkül, rendszerünk az összes szerkesztés IP-jét privát módon tárolja és rendszeresen elpusztítja, nem javasoljuk a nem vegán dolgokat, és néha az oldal véletlenszerűen törlődik vagy megváltozik, még akkor is, ha vegán .

Ezek az oldalak olyan dolgokat tartalmazhatnak, amelyeket még nem moderáltak, kérjük, bátran moderáljon bármit.

A vegánok nem esznek húst, nem isznak egy állatnak tejet, nem esznek tojást, vagy mézet mézzel, a vegánok nem vásárolnak valódi bundát vagy bőrt.

A veganizmus az a gyakorlat, hogy tartózkodik az állati termékek használatától, különösen az étrendben, és a hozzá kapcsolódó filozófia, amely elutasítja az állatok áruállapotát.
A diétát vagy filozófiát követő egyént vegánként ismerik.

languages/hungarian.txt · Last modified: 2021/03/21 21:54 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -