User Tools

Site Tools


languages:javanese

NGGABUNGA PIHAK VEGAN.
Apa tegese Vegan?
Dadi Vegan, tegese paling bisa, ora nate ngrusak kewan.
Kita nentang kegiatan dhukungan sing nyangkut penyembelihan kewan utawa eksploitasi amarga alasan sing ora penting.


Filsafat Vegan & fokus politik.
Vegan nentang spesisisme, mancing, moro, njebak lan tani kewan, utamane tani kewan pabrik.
Sanajan kerja para aktivis hak kewan, kewan isih dieksploitasi manungsa kanggo kepentingan pribadi.
Partai Vegan pengin nglindhungi kewan saka urip budak lan pati dadi panganan.

Kita yakin kebebasan kanggo kabeh makhluk urip & yen liwat Veganisme, kita bisa nggawe bedane kanthi pangalihan dhuwit sing bisa nyebabake kewan alternatif saka vegan.

Kita nggawe The Vegan Party supaya sapa wae bisa promosi lan nyebarake Veganisme.
Sampeyan ora prelu ndhaptar, cukup klik sunting & coba.

Kabeh suntingan sing digawe ing situs iki anonim, elinga manawa ana sing bisa nyunting kaca HTML lan menehi kode pelacak utawa eksploitasi dhewe, yen sampeyan nemokake kriminal, lapor, yen sampeyan pengin suntingan ditampilake jeneng panganggo sampeyan magmakake nggawe akun.

Sampeyan bisa nerbitake kaca anon utawa nggawe edit anonim nganggo utawa tanpa akun, sistem kita nyimpen IP kabeh suntingan kanthi pribadi & ajeg ngrusak, kita ora nyengkuyung prekara sing ora vegan & kadang kaca sampeyan bisa mbusak utawa diganti kanthi acak sanajan vegan .

Kaca-kaca iki bisa uga ngemot bab-bab sing durung moderat, aja bebas moderat.

Vegan ora mangan daging, ngombe susu kewan, mangan endhog kewan utawa mangan madu madu, Vegan ora tuku wulu utawa kulit asli.

Veganisme minangka praktik nyegah panggunaan produk kewan, utamane ing diet, lan filsafat sing gegandhengan sing nolak status komoditas kewan.
Sawijining wong sing ngetutake diet utawa filsafat dikenal minangka Vegan.

languages/javanese.txt · Last modified: 2021/03/21 21:59 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -