User Tools

Site Tools


languages:malay

SERTAI PIHAK VEGAN.
Apa maksudnya menjadi Vegan?
Menjadi Vegan bermaksud bahawa kita tidak boleh membahayakan haiwan.
Kami menentang aktiviti sokongan yang melibatkan penyembelihan atau eksploitasi haiwan dengan alasan yang tidak penting.


Falsafah Vegan & fokus politik.
Vegan menentang spesiesisme, penangkapan ikan, pemburuan, perangkap dan penternakan, terutama penternakan haiwan.
Walaupun kerja aktivis hak haiwan, haiwan masih dieksploitasi oleh manusia untuk kepentingan peribadi.
Parti Vegan ingin melindungi haiwan dari kehidupan perbudakan dan kematian untuk menjadi makanan.

Kami percaya pada kebebasan untuk semua makhluk hidup & bahawa melalui Veganisme kita dapat membuat perbezaan kita dengan mengarahkan wang yang sebaliknya boleh menyebabkan bahaya kepada haiwan menjadi alternatif vegan.

Kami membuat The Vegan Party supaya sesiapa sahaja dapat mempromosikan dan menyebarkan Veganisme.
Anda tidak perlu mendaftar, cukup klik edit & cuba.

Semua suntingan yang dibuat di laman web ini adalah tanpa nama, harap maklum bahawa sesiapa sahaja boleh mengedit HTML halaman dan membuat kod pelacak atau eksploitasi mereka sendiri, jika anda menjumpai apa-apa jenayah sila laporkan, jika anda mahu suntingan anda menunjukkan nama pengguna anda, sila buat akaun.

Anda boleh menerbitkan halaman anon atau membuat pengeditan anon dengan atau tanpa akaun, sistem kami menyimpan IP semua suntingan secara peribadi & secara berkala memusnahkannya, kami tidak menggalakkan perkara bukan vegan & kadangkala halaman anda mungkin dihapuskan atau diubah secara rawak walaupun itu vegan .

Halaman-halaman ini mungkin mengandungi perkara-perkara yang belum dimoderasi, jangan ragu untuk menyederhanakan apa sahaja.

Vegan tidak makan daging, minum susu binatang, makan telur haiwan atau makan madu lebah, Vegan tidak membeli bulu atau kulit asli.

Veganisme adalah amalan menjauhi penggunaan produk haiwan, terutama dalam diet, dan falsafah yang berkaitan yang menolak status komoditi haiwan.
Individu yang mengikuti diet atau falsafah dikenali sebagai Vegan.

languages/malay.txt · Last modified: 2021/03/21 22:09 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -