User Tools

Site Tools


languages:romanian

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA PARTIDUL VEGAN.
Ce înseamnă să fii vegan?
A fi vegan înseamnă că, în cea mai mare măsură posibilă, nu dăunăm niciodată animalelor.
Ne opunem activităților de sprijin care implică sacrificarea sau exploatarea animalelor din motive neesențiale.


Filozofie vegană și concentrare politică.
Veganii se opun specismului, pescuitului, vânătorii, capcanei și creșterii animalelor, în special creșterii animalelor din fabrică.
În ciuda muncii activiștilor pentru drepturile animalelor, animalele sunt încă exploatate de oameni pentru câștig personal.
Partidul Vegan vrea să protejeze animalele de viața sclaviei și a morților pentru a deveni hrană.

Credem în libertatea tuturor ființelor vii și că, prin veganism, putem face diferența prin redirecționarea banilor, care altfel ar putea dăuna unui animal către o alternativă vegană.

Am creat The Vegan Party, astfel încât oricine să poată promova și răspândi veganismul.
Nu trebuie să vă înscrieți, faceți clic pe editați și încercați.

Toate modificările făcute pe acest site sunt anonime, vă rugăm să rețineți că oricine poate edita HTML-ul paginii și codifica propriile trackere sau exploit-uri, dacă găsiți ceva criminal, vă rugăm să îl raportați, dacă doriți ca modificările dvs. să vă arate numele de utilizator, vă rugăm să creați un cont.

Puteți publica pagini anon sau faceți modificări anon cu sau fără un cont, sistemul nostru stochează IP-ul tuturor modificărilor în mod privat și le distruge în mod regulat, nu încurajăm lucrurile non-vegane și uneori pagina dvs. poate fi ștearsă sau modificată aleatoriu chiar dacă este vegană .

Aceste pagini pot conține lucruri care nu au fost încă moderate, vă rugăm să nu ezitați să moderați singur ceva.

Veganii nu mănâncă carne, nu beau lapte de animale, mănâncă ouă de animale sau mănâncă miere de albine, veganii nu cumpără blană sau piele adevărată.

Veganismul este practica de a se abține de la utilizarea produselor de origine animală, în special în dietă, și o filozofie asociată care respinge statutul de marfă al animalelor.
O persoană care urmează dieta sau filozofia este cunoscută sub numele de vegan.

languages/romanian.txt · Last modified: 2021/03/21 22:24 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -