User Tools

Site Tools


languages:sundanese

NGGABUNG KA PIHAK VEGAN.
Naon hartosna janten Vegan?
Janten Vegan hartosna yén dugi ka mungkin, urang moal ngarugikeun sato.
Kami nolak kagiatan pangrojong anu ngalibatkeun pangperangan sato atanapi eksploitasi kusabab alesan anu henteu penting.


Filsafat vegetarian & fokus politik. Vegans ngalawan spésiésisme, mancing, moro, ngajebak sareng tani sato, khususna peternakan sato pabrik.
Sanaos damel para aktivis hak sato, sato masih dieksploitasi ku manusa pikeun kapentingan pribadi.
Partai Vegan hoyong ngajagi sato tina kahirupan perbudakan sareng maotna janten katuangan.

Kami yakin kana kabébasan pikeun sadaya mahluk hirup & yén ngalangkungan Veganism urang tiasa ngabédakeun kami ku cara ngarahkeun artos anu sanés tiasa nyababkeun sato pikeun alternatif vegan.

Kami nyiptakeun The Vegan Party supados saha waé tiasa ngamajukeun sareng nyebarkeun Veganisme.
Anjeun teu kedah daptar, cukup klik édit & cobian.

Sadaya éditan anu dilakukeun dina situs ieu anonim, punten janten waspada saha waé anu tiasa ngédit halaman HTML sareng kode pelacak atanapi garapanana nyalira, upami anjeun mendakan naon waé kriminal punten laporkeun, upami anjeun hoyong éditan anjeun nunjukkeun nami pangguna anjeun punten icationnyiptakeun akun.

Anjeun tiasa nyebarkeun halaman anon atanapi ngadamel éditan anon nganggo atanapi henteu nganggo akun, sistem kami nyimpen IP sadaya éditan sacara pribadi & rutin ngancurkeunana, kami henteu ngadorong hal-hal anu henteu vegan & kadang halaman anjeun tiasa dihapus atanapi dirobih sacara acak sanajan éta vegan .

Halaman-halaman ieu tiasa ngandung hal-hal anu teu acan dimoderasi, punten kersa merankeun hal-hal nyalira.

Sayuran henteu tuang daging, nginum sasatoan susu, tuang endog sato atanapi tuang palebah madu, Vegan henteu mésér bulu atanapi kulit asli.

Veganism mangrupikeun prakték nyegah tina panggunaan produk sato, khususna diét, sareng filsafat anu pakait anu nolak status komoditi sato.
Individu anu nuturkeun diét atanapi filsafat katelah Vegan.

languages/sundanese.txt · Last modified: 2021/03/21 22:32 (external edit)

- THE VEGAN PARTY -